İçeriğe geç

Şehir Dışı Kurye

Şehir Dışı Kurye
Şehir Dışı Kurye
 

İstanbul’daki kurumların ya da bireylerin birçoğunun başka illerle de iletişim kurmaları, paket gönderip almaları, iş yapmaları gerekebiliyor. Bu durumda da çoğu zaman hızlı, güvenilir, uygun fiyatlı lojistik faaliyetlerine gereksinim oluyor. SYS Kurye olarak bizler de şehir dışı kurye hizmetimizle sınırlarımızı genişletiyor, İstanbul’dan başka illere yüksek kalitede lojistik çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Şehir dışı kurye hizmetimiz hayat akışının hiç durmadığı, her an büyük bir hızla yaşamın devam ettiği modern yaşamda çok büyük kolaylık sağlıyor. İstanbul gibi dünyanın en büyük metropollerinden birisinden hem bireylerin hem de kurumların başka şehirlere gitmesi gereken acil paketleri oluyor. Bizler de bütün müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak, işlerini hızlandıracak ayrıcalıklarla yollarda olmaya devam ediyoruz.

Şehir dışı kurye hizmetimizin detaylarını tamamıyla siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Esnek çalışma sistemimizi tamamıyla size özel hale getiriyor, ihtiyacınızı en hızlı ve en güvenli şekilde çözebileceğimiz şekilde gerçekleştiriyoruz. İstanbul içinde dahi en yakın noktalar arasında ulaşım sağlamanın saatler alabildiği ortamda bizler sizin adınıza taşınması gereken her türlü gönderiyi yeni nesil motosikletlerimiz ve profesyonel ekiplerimizle taşıyoruz.

Kimi zaman şehir dışında bulunan müşterilerinize, tedarikçilerinize, ortaklarınıza, müvekkillerinize, avukatlarınıza, mahkemelere ya da başka kişilere acil ulaştırılması gereken belgeleriniz olabilir. Evrak tesliminin çok hızlı yapılması gerekebilir. Fakat bütün bu hallerde geleneksel kargolar hem yavaş hem de güvensiz gelebilir. Oysa şehir dışı kurye hizmetimizle bizler gidilecek ile en kısa sürede gidiyor, ne zaman teslimat yapacağımızı önceden belirliyor ve söz verilen sürede teslimatlarımızı gerçekleştiriyoruz. Üstelik taşıma sırasında paketlerinizin herhangi bir sorun yaşamasına, başına bir şey gelmesine müsaade etmiyor, tarafımıza nasıl teslim ettiyseniz aynı şekilde teslimatlarını yapıyoruz.

Kurye Hizmeti uygulamamızın kullanım alanları hususunda bir sınırlama yoktur. Dilediğiniz konuda firmamızın uygulamasını tercih edebilirsiniz. Özellikle önceden öngörülemeyen, acil ortaya çıkan durumlarda uygulamamız hayat kurtarıcı olabilmektedir. Kurumsal ya da bireysel olarak başka bir ildeki adrese gönderilmesi gereken acil paketlerinizi ya da başka bir ildeki adresten acil teslim alınması gereken paketlerinizi taşıyabiliyoruz. İşinin ehli, tam manasıyla profesyonel bir ekiple hizmet veriyoruz. Bu sayede işlerinizi aksatmanıza fırsat vermiyoruz.

Şehir dışı kurye uygulamamızın avantajları oldukça fazladır. Her şeyden önce hızlıdır. Geleneksel kargolarla günlerce sürebilecek teslimatı bizler aynı gün içinde yapıyoruz. Bu sayede adeta İstanbul içinde bir noktaya getir-götür yapıyormuşçasına hizmet veriyoruz.

Hızlı olmamız sayesinde aciliyeti bulunan, gecikmesi halinde tazminat ödemeniz, ceza yemeniz gereken hallerden sizi kurtarıyoruz. Uzun bir prosedür takip etmiş evraklarınızı, seyahatle, ticaretle ilgili belgelerinizi, konsoloslukla alakalı evraklarınızı, vizeye dair belgelerinizi ve bütün bunlar gibi hayati öneme sahip paketlerinizi başarıyla taşıyoruz.

Şehir dışı kurye hizmetimizin en büyük avantajlarından birisi de güvenli olmasıdır. Kesinlikle gönderilerinizin karışması, kaybolması, yıpranması söz konusu değildir ve taşımalarımız tamamıyla sigortalı olarak yapılmaktadır.

Şehir dışı kurye hizmetlerimizi her geçen gün genişletiyor, daha fazla noktaya taşımacılık yapmaya devam ediyoruz. Halihazırda ise Ankara, Bursa, Edirne, İzmir, Sakarya, Tekirdağ, Yalova illerine hizmet veriyoruz. Bütün bu illere taşınması gereken ya da bütün bu illerden teslim alınarak İstanbul’daki adresinize getirilmesi gereken gönderilerinizde çözüm ortağınız oluyoruz. Şehir dışı kurye fiyatlarımız mesafeye, gönderinizin aciliyetine ve gönderi durumuna göre değişmekle birlikte her zaman en iyi hizmeti, en uygun fiyatla birleştirmeye çalışıyoruz.

Şehir Dışı Kurye Hizmeti

Şehir dışı kurye özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşayan insanlar için velinimet değerindedir. Özellikle kurumsal sektörlerin işine çok yaramaktadır. Firmamız hayat kurtaran çözümleriyle her zaman olduğu gibi yine yanınızda. Gönderinizi şehrinizin dışında olan bölgelere en kısa sürede ulaştırıyoruz. Şimdilik Ankara, İzmir, İstanbul, Edirne, Sakarya, İzmit, Bursa, Yalova ve Tekirdağ illerine Şehir dışı kurye hizmetimizi veriyoruz. Sizler yanımızda oldukça daha fazla şehre hizmet vereceğiz.

16 milyon kişinin yaşadığı, trafiğinin bitmediği İstanbul’da bir yerden bir yere ulaşmak bile hayli zorken, müşterilerin şehir dışına kısa sürede gönderim yapması gereken durumlar olabiliyor. Firmaların şehir dışındaki müşterilerine, tedarikçilerine veya ortaklarına acil göndermesi gereken evraklar olabiliyor. İşte tam bu zamanlarda şehir dışı kurye hizmetimizle kısa sürede teslimatınızı yaparak işlerinizin aksamasına engel oluyoruz.

Ansızın gelişen durumlar plan, program yapmanıza engel olabilir. Şehir dışı kurye hizmetimizle sizlerin yanınızdayız. Şirket ve kişisel olarak sizleri zora sokmadan gönderilerinizi Türkiye’nin pek çok iline ulaştırıyoruz. Hızlı kargo hizmetimizle de daha çok acil olan gecikmesi durumunda ceza yenebilecek, işinizi zora sokacak konsolosluk işlemleriniz, gümrük işleriniz, pasaport ve kimlik gibi önemli eşyalarınızın acil teslim edilmesi gibi durumlar için sizlere hizmet veriyoruz.

Uçak kargo hizmetlerimizle de bozulabilecek ve kırılabilecek malzemelerinizi, acil ihtiyaç olan ilaçlarınızı, teslim edilmesi gereken evraklarınızı 24 saat içerisinde Türkiye’nin her yerine güvenilir şekilde ulaştırıyoruz.

Gelişen teknolojiyi daima yakından takip ederek modern çözümler sunan firmamız sizlerin her ihtiyacını düşünerek en iyi çözümleri sunmaya devam ediyor. Klasik kargo şirketleri kargolarınızı teslim alıp merkez şubesine götürmektedir. Oradan da istediğiniz ile aktarılıp dağıtıma çıkarılmasını bekleme gibi süreçler uygulandığı için en erken 2-3 gün sonra teslim etmektedir. Ama bazı çok acil durumlarda günlerce beklemek için vaktiniz olmayabilir. Tam da bu noktada biz sizlerin yanında oluyor ve saatler içerisinde istediğiniz şehre ulaşım sağlayarak kargonuzu güvenilir şekilde teslim ediyoruz.

Şehir dışı kurye hizmetlerimizin daha hızlı ve daha donanımlı hali şehir dışı moto kuryelerdir. Sağlık, gümrük işleri, tekstil, otomotiv parçası gibi pek çok sektör alanına da hizmet vermekteyiz.

Kurye fiyatları hesaplanmasında kullanılan etkenler şu şekildedir:

  • Gönderinizin teslim alındığı konum ile teslim edileceği konum arasındaki mesafe
  • Gönderinizin taşınacağı motor modeli
  • Gönderinizin hacmi
  • Tercih ettiğiniz kurye hizmeti çeşidi

Gönderinizi teslim aldığımız adres ile teslim ettiğimiz adres arasındaki mesafe doğal olarak fiyatı etkilemektedir. İstanbul’dan çevre illere hizmet versek de ilçe ve köylere de teslimat yaptığımız için mesafe uzayabiliyor. Gönderinizin boyutuna ve ağırlığına bakılır. Daha büyük veya daha hassas taşınması gereken gönderiler için daha donanımlı motorlarımızla sizlere hizmet veririz bu da fiyatı değiştirmektedir. Acil kurye, moto kurye veya uçak kargo hizmetlerimizi tercih etmeniz de hizmet kalitesini arttıracağı gibi fiyatı da arttırmaktadır.

Genelde 24 saat içerisinde teslimat yapsak da bazen saatler içinde teslim edilmesi gereken çok acil gönderiler de çıkabiliyor. Bu durumda sizler için en uygun motoru bulmak ve hızlı şekilde teslimat yapmak da makul ölçülerde fiyatı etkilemektedir.

Sizler de şehir dışı kurye hizmetimiz hakkında bilgi almak veya hizmetlerimizden avantajlı şekilde yararlanmak isterseniz çağrı merkezlerimizden 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Adresinizden gönderinizi teslim alarak istediğiniz şehre en kısa sürede ve en güvenilir şekilde ulaştırıyoruz. Sizler de bizi tercih edin ve kaliteli hizmetlerimizden faydalanın.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara