İçeriğe geç

Diliskelesi Kurye

Diliskelesi Kurye
Diliskelesi Kurye

Sektördeki güncel gelişmeleri en yakından takip ederek profesyonel bir şekilde hizmet veren firmamız Sys Kurye, Diliskelesi kurye hizmeti ile de müşterilerinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Alanında uzman kadromuz, donanımlı ekipmanlarımız ve son model motorlarımız ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayarak hizmetlerimizden %100 memnun kalmanızı sağlıyoruz.

Gönderilerinizi istediğiniz konuma kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde alıcısına ulaştırarak zamandan tasarruf etmenizi sağlıyoruz. Teslimat saatlerimiz belli olduğu için dilediğiniz gibi planlamalar da yapabilirsiniz. Müşterilerimize hem hizmet sırasında hem de hizmet sonrasında destek hizmeti sunarak Diliskelesi kurye hizmetlerimizden mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlıyoruz.

Diliskelesi kurye hizmetimiz ile pek çok türden gönderinizi en kısa sürede alıcısına ulaştırabilirsiniz. Ayakkabıdan giyime, yiyecekten elektronik ürünlere, kişisel bakım ürünlerinden sağlık ürünlerine kadar birçok çeşitteki gönderiniz için taşıma hizmeti sunuyoruz. Ancak taşınması illegal olan, yanıcı ya da patlayıcı özellikte olan gönderileriniz için taşıma hizmeti vermiyoruz.

Her ihtiyacınızda yanınızda olabilmek için gece gündüz demeden 7 gün 24 saat boyunca hizmet veriyoruz. Diliskelesi kurye hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşmanız durumunda değerli vaktinizi çalmadan en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlıyoruz. Sizlerden isim, soy isim, adres ve taşınacak ürün hakkında bilgi alarak, konumunuza en yakın olan kuryemizi adresinize yönlendiriyoruz.

Kısa süre içerisinde paylaşmış olduğunuz adrese gelen kuryemiz gönderinizi inceleyerek taşınmak için uygun olup olmadığına karar vermektedir. Daha sonra taşınmaya uygun bulursa gönderinizi alarak zarar gelemeyecek şekilde motoruna yerleştirmektedir. Hiçbir yere sapmadan en kısa süre içerisinde alıcın adresine ulaşarak doğru kişiye gönderiyi teslim etmektedir.

Diliskelesi kurye hizmetlerimiz ile ilgili sizleri sürekli bilgilendirerek endişelerinizi ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca istediğiniz zaman çağrı merkezimizi arayarak da gönderinizin son durumu hakkında detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Hizmetlerimiz sırasında gönderinize herhangi bir zarar gelmemesi için tüm önlemleri alıyoruz. Bir sorunla karşılaşmanız durumunda her zaman yanınızda olarak sorunu en kısa süre içerisinde ortadan kaldırıyoruz. Zararınız varsa bunu en kısa süre içerisinde firmamız tarafından karşılıyoruz.

Diliskelesi kurye hizmetlerimiz için destek ekibimiz ve kuryemiz iş birliği içerisinde çalışmaktadırlar. Destek ekibimiz yol durumu, hava durumu ve yaşanan herhangi bir olaya göre kuryemizi yönlendirerek en kısa ve en boş olan yoldan gitmesini sağlamaktadır. Bu sayede kısa süre içerisinde teslimat sağlayarak müşterilerimizi her zaman memnun ediyoruz.

Sys Kurye firmamızın bünyesinde her zaman gerekli donanıma, ehliyete ve belgelere sahip olan tecrübeli kişileri bulunduruyoruz. Kuryelerimize sürekli eğitimler verip sınavlar yaparak daha profesyonel hale gelmelerini sağlıyoruz. Hizmetlerimiz sırasında başlarına herhangi bir şey gelmemesi için gerekli olan tüm önlemleri eksiksiz bir şekilde alıyoruz.

Diliskelesi kurye hizmetlerinden yararlanmak oldukça kolaydır. Bize WhatsApp hattımızdan ya da telefon numaramızdan dilediğiniz zaman ulaşım sağlayabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaya çalışarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyoruz.

İsterseniz iş yerimizi ziyaret ederek de motorlarımızı yakından görebilir ve hizmetlerimiz ile ilgili daha detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. İş yerimizi ziyaret eden müşterilerimizi her zaman en güzel şekilde ağırlayarak akıllarına takılan soruları cevaplandırıyoruz. Fiyatlarımızı her zaman uygun oranlarda tutarak da adımızdan sık sık söz ettiriyoruz. Sene içerisinde dönem dönem kampanyalar yaparak müşterilerimize çok avantajlı teklifler sunuyoruz.

Diliskelesi Kurye Hizmeti

İzmit şehrimizin kurye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla SYS Kurye hizmetlerine bağlı olarak kurulmuş olan Diliskelesi kurye hızlı ve kaliteli uygulamalarıyla dikkat çekmektedir. Başladığımız günden beri müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşım tercih ediyoruz. İşimizin ciddiyetini ve önemini yansıtan tüm personelimiz günün her saati sizler için çalışmaktadır. Şehirler arası kurye hizmetinde uzmanlaşmış bir kadroyla yola çıkan, Türkiye’nin her ilinde hizmet veren bir kuruma bağlı olarak çalışmak kurumsal bir özveri gerektirmektedir.

Günümüz dünyasında insan ihtiyaçları ve beklentileri teknoloji ve hız odaklı olarak değişime uğramaktadır. Kolay bir şekilde yapılan alışverişlerde, satın alınan her şeyin kolayca bize ulaşmasını beklemekteyiz. Şirket ve kişisel gönderilerimizin de aynı şekilde hızlı ulaştırılmaları, gerekli işlemlerinin tamamlanması beklentisiyle yaşamaktayız. Tam olarak bu noktada devreye girerek hızlı ve vip hizmetlerle yaşam kalitenizi arttırıyoruz.

Diliskelesi kurye ailesi olarak hizmet zamanıyla ilgili bir sınırlandırma yaşamadan 7/24 çalışmaktayız. Gece ve gündüz gönderileriniz kabul edilmekte istediğiniz zamanlarda belirttiğiniz lokasyonlara teslimat yapılmaktadır. Standart gönderim yaptırabileceğiniz gibi vip gönderim seçeneklerimizden faydalanabilmektesiniz. Daha özel bir gönderim imkanı sunan vip kurye hizmeti ile çok daha kısa sürelerde teslimatlarınız yapılmaktadır. Şehir dışına göndermek istediğiniz paketlerinizde de vip hizmetimizden faydalanabilmektesiniz.

Göndermek istediğiniz paketlerinizin ağırlığı Diliskelesi kurye ekiplerince taşınamayacak ağırlıklardaysa eğer bu noktada araçlı kurye teslimatı hizmetimiz devreye girmektedir. Sunduğumuz hizmetlerimizin tamamı sizlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmaktadır. Pratik ve kalıcı çözümler sunarak devamlı olarak hizmet alacağınız bir firma olmak temel hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Teslimatların tamamı belirtilen sürelerde ve doğru noktalara yapılmakta ve sizlerin işlerini kolaylaştırmaktadır. Firma yetkililerimiz ve ekip arkadaşlarımız sizlere her konuda yardımcı olmaktadır.

Kurye hizmetlerimizin en önemli unsuru olan motor kuryelerimiz işinde uzman ve güncel yol bilgisine sahip arkadaşlarımızdır. Yeterli bilgi ve deneyime sahip oldukları için teslimat sürelerinin minimum seviyede gerçekleşmesine katkıları büyüktür. Diliskelesi kurye deneyimlerinin gelişmiş olması ile hızlı teslimat görevleri birleştiği zaman ortaya kaliteli ve müşterilerinin ihtiyaçlarını sorunsuz çözen bir uygulama ortaya çıkmaktadır.

Şube personellerimiz ile kurye ekibimiz sürekli olarak koordineli çalışmakta birlikte kalıcı çözümler sunmaktadır. İş ahlakının ve ciddiyetinin önemiyle tüm gönderileriniz değerlerine bakılmaksızın korunmakta ve sigorta kapsamına alınmaktadır. Taşıma süreçlerince yetkili arkadaşlarımız itinalı davranarak güvenli bir şekilde teslimatı sonlandırmaktadır. Teslimat aşamalarında bizleri arayarak her zaman bilgi alabilirsiniz.

Gelişmiş hizmetleri ile Diliskelesi kurye sizlere;

•Hızlı teslimat

•Vip gönderim

•7/24 müşteri hizmetleri

•Şehirler arası gönderim

•Çözüm odaklı hizmet

•Teslimat süresince ürünlerin sigorta kapsamına alınması

•Araçlı kurye hizmeti

•Bütçelere uygun fiyat tarifeleri

Hizmetlerini sunmaktadır. Tamamından memnun kalacağınız yeni dönem uygulamalar ile hem özel hayatınızı hem de iş hayatınızı kolaylaştırıyoruz. Zaman tasarrufu sağlayarak diğer işlerinize vakit ayırmanıza destek olmaktayız. Diliskelesi kurye personelleri ve hizmetleriyle hak ettiğiniz güvenilir ve üst düzey uygulamaları ayağınıza getiriyor. Günün her saati tercih edebileceğiniz paket gönderim çeşitlerinde merak ettiklerinizi ve önerilerinizi personellerimiz ile paylaşabilirsiniz.

Müşteri iletişim merkezimiz size en doğru bilgilendirmeyi yaparak gönderim sistemleri ve ücret tarifeleri hakkında bilgi verecektir. Kuryelerimiz gönderimleriniz için bir sınır uygulamamaktadır. Sadece taşınması yasak olan ürünler kabul edilmemektedir. Çevre güvenliğini tehdit edebilecek durumlar konusunda özel bir ehemmiyet gösterilmektedir. Siz değerli müşterilerimizi şubelerimize beklemekteyiz. Bizleri istediğiniz zaman ziyaret edebilir veya arayabilirsiniz. Sağlıklı günlerde birlikte çalışmak dileğiyle sizi kaliteye davet ediyoruz.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara