İçeriğe geç

Beşyüzevler Kurye

Beşyüzevler Kurye
Beşyüzevler Kurye

Beşyüzevler kurye hizmetlerimizle uzun yıllardır profesyonel çözümler geliştiriyor, her gün kendimizi daha ileriye taşıyarak müşterilerimizi dünya standartlarında uygulamalarla tanıştırıyoruz. Gaziosmanpaşa’nın özellikle küçük sanayi işletmeleriyle öne çıkan semtinde hem bireysel hem de kurumsal olarak kurye talebi çok fazla olmaktadır ve SYS Kurye olarak ilk günden bu yana ortaya çıkan ihtiyacı en iyi şekilde karşılıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

SYS Kurye olarak çalışmalarımızı belli bir sistem dahilinde yürütüyoruz ve genel itibariyle hizmetlerimiz şöyle işliyor:

  • İletişim kanallarımız her zaman sizleri bekliyor ve çağrı merkezimize ulaşarak bir kuryeye ihtiyacınız olduğunu belirtiyorsunuz.
  • Ardından ekiplerimiz ne zaman, hangi adresler arasında, nasıl bir paketin taşınmasını istediğinize dair detaylar istiyorlar.
  • Vereceğiniz detaylara göre fiyat belirleniyor ve tarafınıza ulaştırılıyor.
  • Fiyat teklifimizi de kabul etmeniz halinde randevu oluşturuluyor ve randevu saatinde kuryemiz paketin teslim alınacağı adreste oluyor.
  • Paketi teslim alan kuryemiz teslimat adresine doğru yola çıkarak vaat edilen süre içinde teslimatını gerçekleştiriyor.
  • Teslimat yapıldığında taraflara bilgilendirmede bulunuluyor.

Beşyüzevler kurye faaliyetlerimizi bir sistem dahilinde devam ettiriyor olsak da önceliğimiz daima müşteri memnuniyetidir. Bu nedenle sizlerin ihtiyaçlarına en uygun karşılığı vermeye çabalıyor, gereken esnekliği gösterebiliyoruz.

İsterseniz Beşyüzevler ya da başka bir semtteki istediğiniz adresten tarafınıza ulaştırılacak paketleri alıp size getirebiliriz. İsterseniz sizden alacağımız paketi İstanbul’un herhangi bir adresine teslim edebiliriz. Birden fazla adrese dolaşılıp dağıtılması gereken paketlerinizi belli bir sürede dağıtabiliriz. Hatta farklı adreslerde, farklı kişilerin imzalaması gereken evrak benzeri paketleri adınıza dolaştırarak yardımcı olabiliriz.

Kurye alanında her biri deneyim sahibi, işini severek yapan, sürekli hizmet içi eğitimlerle güncel, özverili bir kadroyla çalışıyoruz. Hem çağrı merkezimizde hem de sahada taşımacılık sürecinin en hızlı, en güvenli ve en kaliteli şekilde yürütülmesine önayak oluyoruz.

Teknoloji kurye sektöründe de sürekli değişikliklere, gelişmelere neden olmaktadır. Firmamız modern bir kurye olarak çağın en son olanaklarını kullanmakta, araçlarını donatmakta, adres bulmadan takibe kadar her kademede en modern uygulamaları müşterilerine taşımaktadır.

Kurye alanında amacımız kendini ayrıcalıklı görenlerin kuryesi olmaktır. Bunun için farklı kurye modelleriyle öne çıkıyor, gönderilerinizin acillik durumuna ya da zamanına göre seçim yapabilmenizi sağlıyoruz.

Normal Beşyüzevler kurye ile aynı gün içinde teslim edilmesi yeterli gönderileriniz için en ekonomik çözümüzü sağlıyoruz. Bölgelere göre değişse de Beşyüzevler ile İstanbul’un diğer bütün noktaları arasında 120 ila 180 dakika arasında teslimat yapmayı vadediyoruz.

Hızlı Beşyüzevler kurye ile daha acil gönderilerinize çözüm sunuyor, İstanbul’un en uzak noktaları arasında dahi seri biçimde yol alıp 60 ila 90 dakika arasında teslimat vadediyoruz. Daha da acil talebiniz için Beşyüzevler acil kurye ile karşınıza çıkıyor, bölgelere göre değişiklik gösterse de 45 ila 60 dakikada teslimat yapmayı vadediyoruz. Çoğu kez daha da kısa sürede gönderilerinizi alıcılara ulaştırıyoruz.

Beşyüzevler gece kurye ile mesai saatleri dışında taşıma yapıyor, 7/24 bütün kurye ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Motosikletle taşınamayacak paketleriniz için de Beşyüzevler arabalı kurye ile yardımcı oluyoruz.

Beşyüzevler kurye hizmetlerimizle taşımasını yaptığımız ürünlerin neredeyse sınırı yoktur. Bulundurulmasında ve taşınmasında yasal engel olmayan her türlü paketinizi taşıyabiliyoruz. Evrak, dosya, kimlik, ruhsat, anahtar, elektronik eşya, telefon, bilet, hediye, gıda, tekstil, yedek parça, numune ve daha fazlasını taşıyabiliyoruz. Her ihtiyacınızda bir telefon uzağınızda bulunuyoruz.

Beşyüzevler Kurye Hizmeti

Modern yaşamla birlikte İstanbul’un tamamında olduğu gibi Beşyüzevler’de de birçok alışkanlık değişmiştir. Teknoloji, finans, ulaşım gibi alanlarda ortaya çıkan yenilikler aynı zamanda yeni ihtiyaçlar doğurmuş, buna cevap olarak da yeni sektörüler meydana gelmiştir. Beşyüzevler kurye uygulamalarımız tam da modern yaşamın getirilerinin bir sonucu olarak ortaya çıkmış, benzersiz çözümleriyle kullanıcıların taktirini kazanmayı başarmıştır.

Beşyüzevler kurye hizmetlerimizle zaman, emek, para tasarrufu yapmaya olanak sunuyoruz. Bu nedenle de ilk günden bu yana gerek Beşyüzevler içindeki adresler arasında gerekse Beşyüzevler ile İstanbul’un diğer herhangi bir adresi arasında taşımacılık yapıyoruz. Her zaman önceliği müşterilerimizin memnuniyetine vererek bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle yolumuza devam ediyoruz. Belge, kimlik, ruhsat, bilet, telefon, yedek parça gibi her türlü paketi taşıyoruz.

Beşyüzevler kurye hizmetlerimizi kurumsallığa yakışır şekilde belli bir sistem dahilinde yürütüyoruz. Buna göre süreci başlıca şu şekilde ilerletiyoruz:

  • İlk aşama talepte bulunmanızdır. Bunun için çağrı merkezimiz 7/24 hizmet vermektedir ve daima ekiplerimiz çağrılarınızı cevaplamak amacıyla beklemektedir. Çağrı merkezimizi arayarak kurye talebinizi iletirsiniz.
  • Ekiplerimiz adres, taşıma saati, paket özellikleri gibi detayları isterler.
  • Vereceğiniz detaylara göre randevu verilip verilemeyeceği, ne kadar ücreti olacağını size bildirirler.
  • Kabul etmeniz halinde randevu oluşturulur ve randevu gün ve saatinde moto kuryemiz paketinizin bulunduğu adrese gelir.
  • Kuryemiz belge karşılığı paketi teslim alır ve artık teslimat süreci başlar.
  • Seçeceğiniz kurye modeline göre vadedilen süre zarfında paketiniz alıcısına ulaştırılır.
  • Teslimat yapıldığında tarafınıza da bilgilendirmede bulunulur.

Beşyüzevler kurye hizmetlerimiz ekseriyete bu şekilde işlese de sizlerin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre esneklik gösterilebilir. Dilerseniz adınıza bir kargoyu dilediğiniz adresten alıp size teslim edebiliriz. Dilerseniz birden çok adrese dağıtım yapabiliriz. Hatta Beşyüzevler veya başka yerlerde birden çok kişinin imzalaması gereken belge tarzı bir paketi tek tek imzalatır, yeniden size teslim edebiliriz. Amacımız ihtiyacınızı en kaliteli, en hızlı ve en güvenli biçimde çözmektir.

Beşyüzevler kurye alanında daima en kaliteli hizmeti sunmaya odaklanıyoruz. Bunun için çağrı merkezimizde deneyimli, alanında uzman, çözüm odaklı bir kadroyla çalışıyoruz. Sahada sertifikalı, tecrübeli, bilgi birikimi yüksek, kendini sürekli geliştiren, yeniliklerin yakın takipçisi bir kadroyla çalışıyoruz.

Kuryelerimiz her zaman Beşyüzevler’in en modern araçlarıyla hizmet veriyorlar ve araçlarımızın bakımları aksatılmadan yerine getiriliyor. Böylece can ve mal güvenliğine dair riskler minimuma indiriliyor. En modern teknolojiler ile bütün adresler kolayca bulunabiliyor.

Kaliteli Beşyüzevler kurye hizmetlerimizi aynı zamanda hızlı hizmetle birleştiriyoruz. Her talebe karşılık verebilmek adına farklı motor kurye modelleriyle sahada oluyoruz. Normal kurye, hızlı kurye, acil kurye gibi modellerimizle 45 ila 180 dakika arasında teslimat yapabiliyoruz. Mesai saatleri dışındaki ihtiyaçlarınızda gece kurye ile çalışıyor, zaman, mekan fark etmeksizin bütün paketleriniz mesai saatleri dışında da taşımayı sürdürüyoruz. Motorlarımızla taşınamayacak özelliklerdeki paketleriniz içinde aynı kalite ve güvenilirlikte arabalı kurye modelimizle yardımcı oluyoruz.

Kurye alanında firmamızı ayrıcalıklı kılan pek çok etken vardır ve bunlardan birisi motor kurye fiyatlarımızdır. Beşyüzevler kurye fiyatları hususunda daima bütçe dostu tekliflerle yanınızda oluyoruz. Her operasyonu adresler arasındaki mesafeye, tercih edilen motor kurye modeline ve pakete göre ayrı fiyatlandırıyoruz. Uygun fiyat politikamızdan ödün vermeyerek Beşyüzevler’in en uygun fiyatlı kuryesi olmayı daima başarıyoruz.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara