İçeriğe geç

Çemberlitaş Kurye

Çemberlitaş Kurye
Çemberlitaş Kurye

Tarihin en eski yerleşim alanlarından Çemberlitaş, tarihi dokusu, kalabalık insan popülasyonu ve dar sokaklarıyla, İstanbul tarihinin kalbi konumunda bulunmaktadır. Bu kalabalık ve oldukça dar sokaklar, Çemberlitaş kurye hizmetlerini olumsuz şekilde etkilemektedir. İstanbul’un yedi tepesinden birinin üzerine kurulan mahalle, şehrin en eski yerleşim merkezlerinden biridir. Geçmişten günümüze kadar İstanbul’un tanıtım bültenlerinin olmazsa olmaz muhiti olan bu alan, aynı zamanda dünya çapında kültürel bir miras değerini taşımaktadır. Diğer adı Konstantin Sütunu olan Çemberlitaş Sütunu, yine bu özel mahallenin sınırlarında bulunmaktadır. Semtin olduğu kadar şehrinde sembolik simgelerinden olan bu anıt, Bizans döneminden günümüze kadar kalıcılığını sürdürmüştür.

  • Trafiğe kalıcı çözümler
  • Güvenli taşımacılık hizmeti
  • %100 müşteri memnuniyeti anlayışı
  • 7/24 çağrı merkezi danışma hizmeti

330 yıllarında İmparator I. Konstantin’in şerefine yaptırılan bu eşsiz eser, Osmanlı Sultanı II. Mustafa’nın 1700’lerde sütunu sağlamlaştırmak adına yaptırdığı son tadilatta kullandığı demir çemberler sebebiyle, bugün ki ismi olan Çemberlitaş Anıtı olarak anılmaya başlamıştır. Anıtın yanı sıra, tarihi Çemberlitaş hamamı, Çemberlitaş Anadolu Lisesi, Çemberlitaş tramvay durağı ve tarihi Çemberlitaş muhallebicisi gibi alanları ile her dönemin uğrak adresi olma konumunu korumaktadır. Özellikle yoğun turistik gezi ve faaliyetlerin merkezi olması dolayısıyla, yoğun bir insan trafiği ile karşı karşıya kalan bu tarihi semt, dar sokakları sebebiyle araç trafiği açısından olumsuz koşullar sunmaktadır. Her özel an ve güzel havada şehir sakinlerinin gezilecek yerler listesinde ön planda bulunan bu bölge, Çemberlitaş kurye hizmetlerinin yoğun olarak kullanıldığı bir semttir.

  • Ekspres kurye seçeneği
  • Araçlı kurye taşımacılığı
  • Toplu dağıtım etkinlikleri
  • Acil kurye çözüm servisi

Sys Kurye olarak dört teker araçların sınırlı manevra yetenekleri yüzünden hizmette zorlandığı bölgemizde, sizlere motor kurye taşımacılığının eşsiz deneyimlerini sunuyoruz. Uzman personel ve tam donanımlı altyapımız sayesinde, hem zamandan hem de cebinizden tasarruf yapmanızı sağlayacak servislerimizle, teslimatları adreslerine güvenle ulaştırıyoruz. Firmamız sözleşme, fatura, belge gibi değerli evraklarınızı hızla teslimat noktalarına yetiştirerek, sizlere sürdürülebilir hizmetler sunmaktadır.

Kurye sektöründe, yerinde, kapsamlı, güvenilir, hızlı ve kaliteli bir deneyimi sizlerle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Üstün bölgesel yol bilgisine sahip gezici personellerimiz ve birinci kalite güvenilir araçlarımız eşliğinde, teslimatları verdiğiniz adreslere tam zamanında ulaştırıyoruz. Ayrıca alanında uzman çağrı merkezi çalışanlarımızla tüm sorularınızı cevaplıyor, teslimatınız konusunda devamlı olarak bilgilendirmelerde bulunuyoruz. 7 gün 24 saat aralıksız hizmetlerimiz kapsamında acil ve VIP taşımacılık seçeneklerimizle, ani gelişen taleplerinize çözümler üretiyor ve sizlere Çemberlitaş kurye alanında kolaylıklar sunuyoruz.

  • Gece kuryesi taşımacılığı
  • VIP kurye hizmetleri
  • Hava yolu kurye taşımacılığı
  • Nöbetçi kurye servisi

Şehrin her yanında bulunan gezici ekiplerimizle, bölgemize sunduğumuz hizmetler kapsamında teslimatları kabul ederek, düğün, açılış, sünnet, konferans, balo, nişan gibi eğlence ve davetlerinizin toplu dağıtımlarını gerçekleştirerek, davetiyelerinizi sizin adınıza teslim ediyoruz. Sys Kurye olarak uzun yıllardır verdiğimiz hizmetlerimizden gelen olumlu geri dönüşler sayesinde, Kurye sektörünün öncü adresi olmaya devam etmekteyiz. Güler yüzlü hizmet anlayışımız kapsamında, %100 güvenli taşımacılık ve üstün seyir imkânı açısından gereken tüm önlemleri özenle almaktayız. Semtin trafik sorununa kesin çözümler üreten firmamız, kaliteli ve pratik teslimat servisi seçenekleriyle, Çemberlitaş kurye teslimat hizmetlerinizde yanınızda olmaya devam ediyor. Sizleri şaşırtmayan kaliteli bir teslimat için Sys Kurye her an yanınızda.

  • Pratik altyapı sistemleri
  • Çözüm odaklı taşımacılık
  • Teslimat sigorta garantisi
  • Deneyimli ve profesyonel taşıma hizmeti

Çemberlitaş Kurye Hizmeti

Çemberlitaş kurye uygulamalarımızda her biri alanında eğitimli, deneyimli, bilgi birikimi yüksek, kendini sürekli geliştiren bir ekiple görev yapıyoruz. Ekibimiz Çemberlitaş ile İstanbul’un diğer bütün yerleri arasında taşımacılığa devam etmektedir. Çemberlitaş Avrupa yakasında, Fatih ilçesi sınırları içinde yer alan bir semttir ve adını semt merkezinde yer alan Çemberlitaş Sütunundan alır. Dolayısıyla semt, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden birisidir.

Çemberlitaş yıllar içinde çok büyük değişim yaşamıştır ve tüketim alışkanlıklarından yaşam koşullarına kadar her şey aynı zamanda gelişimine devam etmektedir. Buna bağlı olarak bölgede pek çok yeni ihtiyaç oluşmakta, yeni taşımacılık yöntemlerine gerek olmakta ve kurye hizmetlerimiz tam da bunları karşılamaktadır.

SYS Kurye olarak bölgemiz genelinde ilk günden itibaren özveriyle çalışıyoruz. Hızlı, kaliteli, güvenli ve uygun fiyatlı taşımacılığın değişmez adresi oluyoruz. Hep daha iyisi, hep daha kalitelisi adına yol alıyoruz.

Çemberlitaş kurye sektöründe firmamız birçok avantajı aynı anda sağlamakta, bu nedenle de çok fazla kullanılmaktadır. Sağlamış olduğumuz avantajlar neticesinde firmamız bölgemizde tek seferlik kurye ihtiyacı olanların da sürekli kurye ihtiyacı doğanların da ilk tercihi olmaktadır.

Kurye uygulamalarımızın en büyük avantajı hızlı olmasıdır. Bizler İstanbul ile Çemberlitaş arasında dakikalar içinde ulaşım sağlıyor, en acil ihtiyaçlarınızın dahi kısa sürede karşılanabilmesine yardımcı oluyoruz. Normal araçlarla ya da geleneksel kargolarla günler sürecek taşımacılıkları bizler aynı gün içinde, hatta dakikalar içinde tamamlıyoruz.

Kurye hizmetlerimiz aynı zamanda güvenlidir. Paketlerinizin kaybolması, hasar alması, zarar görmesi, ezilmesi, çizilmesi gibi riskleri ortadan kaldırıyor, kişiye özel taşımacılık yaparak bütün paketlerinizi güvende tutuyoruz.

Çemberlitaş kurye uygulamalarımız belli bir sistem dahilinde işliyor olsa da aynı zamanda müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre esnetilebilmektedir. Dilerseniz sizden aldığımız paketi belirteceğiniz adrese teslim edebilir, dilerseniz belirteceğiniz adresten bir paketi alıp adresinize getirebiliriz. Hatta pek çok farklı adrese dağıtılması gereken paketlerinizi dağıtabilir, çeşitli adreslerle sizin adresiniz arasında iletişim sağlayabiliriz.

Çemberlitaş kurye uygulamalarımızın en büyük avantajlarından birisi fiyatlardır. Motor kurye fiyatları genel bir liste üzerinden değil, iş detaylarına göre belirlenmektedir. Bunlardan ilki mesafe olup günümü teknolojileriyle paketinizin teslim alınacağı adres ile teslim edileceği adres arasındaki mesafe net olarak belirlenmektedir. Bu da fiyatlandırmada kullanılmaktadır.

Bir diğer unsur paketinizin özellikleri olup ağırlığına, ölçülerine göre fiyat tespiti yapılmaktadır. Bir diğer önemli unsur ise motor kurye çeşididir. Motor kurye çeşitlerimizin mesai saatleri içinde olması, dışında olması, vadedilen teslimat süresi gibi detaylar fiyatlandırmada kullanılmaktadır. Kurye çeşitlerimizin vadedilen teslimat süresi kısaldıkça fiyatları artabilmektedir. Her şeye rağmen SYS Kuryemiz daima bölgemizin en uygun fiyatlı motor kuryesi olma gayesindedir. Bunun için fiyatlandırmamızı asgari koşullarda yapıyor, sizlere her zaman Çemberlitaş’ın en uygun fiyatlı kuryesiyle çalışma ayrıcalığı sağlıyoruz.

Çemberlitaş kurye çeşitlerimizi farklı ihtiyaçlara cevap verilebilmek amacıyla oluşturulmuştur. Buna göre normal kuryemiz aynı gün içinde teslim edilmesi gereken paketleriniz için en ekonomik olanıdır ve en uzak bölgelere dahi 180 dakika içinde teslimat yapılmaktadır. Hızlı kurye modelimizde daha hızlı taşımacılık yapılmakta, bölgelere göre teslimat sürelerimiz 60 ila 90 dakika arasında değişebilmektedir. Acil kurye ile daha da hızlı olup 45-60 dakika arasında teslimatımız tamamlanabilmektedir. Gece kuryeyle çalışmalarımız 7 gün, 24 saat aralıksız hale gelmekte, zaman sınırı ortadan kalkmaktadır. Bütün bu ayrıcalıklar bir telefon mesafesinde bulunmaktadır.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara