İçeriğe geç

Havalimanı Kurye

Havalimanı Kurye
Havalimanı Kurye
 

Havalimanı kurye uygulamamızla uçak kargo ile göndereceğiniz paketlerinizi havalimanına ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz. Bunun için hem kurumsal ihtiyaçlarınızda hem de bireysel ihtiyaçlarınızda profesyonel ekibimizden destek alabilir, İstanbul dışına göndermek istediğiniz paketlerinizin sizin adınıza bizim taşımamızı talep edebilirsiniz.

Uçaklar günümüz şartlarında en hızlı ve en pratik ulaşım araçlarının başında gelmektedir. Bugün gerek ülke içinde gerekse uluslararası pek çok noktaya uçaklarla kısa sürede ve çok konforlu biçimde ulaşmak mümkündür. Uçaklar ise yeryüzüne iniş kalkışta havalimanlarını kullanmaktadırlar. Bugün İstanbul bir pasif, iki aktif havalimanına sahiptir ve İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı hem yurtiçi hem yurt dışı uçuşların gerçekleştirilmesine izin vermektedir.

Kaliteli ve hızlı uygulamamızla Kurye Hizmeti taleplerinizi karşılıyor, bunun için birbirinden farklı kurye alternatifleriyle kendinize en uygun tercihi yapmanızı sağlıyoruz.

Çözümlerimizin detayları tamamıyla sizlerin ihtiyaçlarına göre şekillenir. Sizin yapmanız gereken çağrı merkezimizi aramaktır. Ardından iş emrinize göre kayıt açılır ve paketin nereden teslim alınacağı bilgisi istenir. Adresinize en yakın personelimiz adrese yönlendirilerek yollamak istediğiniz koliyi, paketi, evrakı ve yasal bir engel olmayan, motosikletle taşınması mümkün olan gönderinizi teslim alacaktır. Ardından da hangi havalimanına, hangi saate ulaştırılması gerekiyorsa harekete geçerek en kısa sürede teslimat gerçekleştirecektir.

Çözümlerimizden en acil ihtiyaçlarınız için yararlanabilirsiniz. Adresinizdeki bir paketin alınıp adınıza havalimanına teslim edilmesini talep edebileceğiniz gibi havalimanına adınıza İstanbul dışından gelen bir paketin alınıp adresinize getirilmesini de isteyebilirsiniz.
Uçak yolculuğuna çıkacağınız anda havalimanında bir kimliğinizi, pasaportunuzu, evrakınızı ya da başka bir belgenizi evinizde, otelinizde unutmuş olabilirsiniz. Bu durumda sizin geri dönüp belgenizi alıp uçağınıza yetişmeniz saatler sürebilir. Fakat bizler adınıza belirteceğiniz adresten ilgili belgenizi teslim alabilir, dakikalar içinde tarafınıza ulaştırabiliriz. SYS Kurye İstanbul’un bütün ilçelerinde aktif personelleri bulunduğu için en yakın personelimizi ilgili adrese yönlendirir, hiç zaman kaybetmeden paketinizi taşıyabiliriz.

Havalimanı kurye hizmetimizle hem şehir dışına gönderilerinizi yapabilirsiniz hem de şehir dışından gelen gönderilerinizi aldırabilirsiniz. Yılların bilgi ve birikimi sayesinde her türlü talebinizi başarıyla karşılıyoruz. Dilerseniz operasyon merkezimizle iletişim kurarak merak ettiklerinizi sorabilir, rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz.

Uygulamamız pek çok avantajı bir arada sunmakta, bu nedenle de yoğun ilgi görmektedir. Öncelikle çözümümüz son derece hızlıdır. Hız ise İstanbulluların en çok ihtiyaç duydukları, her zaman arayıp da bulamadıkları şeydir. Neredeyse günün her anı çeşitli noktalarda yoğun trafik olmakta, uzun araç kuyrukları kısa mesafelerde dahi ulaşımın saatler almasına neden olabilmektedir. Oysa kuryelerimiz motosikletleriyle trafiğe takılmadan yol alabilmekte, İstanbul’un en uzak noktaları arasında dahi maksimum 3 saatte istenen teslimatları yapmaktadırlar.

Havalimanı kurye uygulamamız güvenlidir. Kimlik, pasaport, değerli eşya, hediye gibi özel önem gerektiren paketleriniz dahi kuryelerimizce rahatlıkla taşınabilir. Personellerimiz hava koşulları dahil her şartta paket güvenliğine büyük önem verirler ve gönderilerinizin başına kötü bir şey gelmesini önlerler.

Teslimat sürelerimiz İstanbul içinde 90 dakika ila 180 dakika arasında değişebilmektedir. Normal uygulamamızı tercih etmeniz halinde maksimum teslimat süremiz 180 dakika olmakta, ekspres uygulamamızda ise maksimum 90 dakika olmaktadır. Çoğu zaman belirtilen sürelerden önce teslimat yapmamız mümkün olsa da havalimanları ile teslimat noktası arasındaki mesafeye göre teslim sürelerimiz değişebilmektedir.

Havalimanı Kurye Hizmeti

Havalimanı kurye uygulamalarımız ile uzun yıllardır başta İstanbul olmak üzere ülkemizde havalimanı bulunan bütün şehirlerimizde profesyonel hizmet veriyoruz. Havayolu günümüz şartlarında en hızlı ulaşım kanalıdır ve uçaklar hızı, teknolojisi, güvenlik seviyesi, kapasitesi gibi artılarla en fazla tercih edilen ulaşım araçlarıdır. Uçaklar sayesinde artık ülkemizin en uzak şehirleri arasında dahi saatler içinde ulaşım sağlamak mümkündür.

Ülkemizdeki havalimanlarında sadece yolcu taşımacılığı yapılmamakta, aynı zamanda kargo taşımacılığı da yapılmaktadır. Kargo taşımacılığı ile değerli paketleriniz, acil paketleriniz istediğiniz havalimanları arasında kolayca ulaştırılmaktadır. Firmamız da havayolunun bu fırsatlarından yararlanmak isteyen müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmakta, süreci olabildiğince hızlandırmaktadır.

Havalimanı kurye alanında tamamen özel dizayn edilmiş araçlar kullanıyoruz. Motorlarımızın tamamı yeni model, bakımları aksatılmadan yaptırılan, en son teknolojilere sahip araçlardır. Kontrolleri de kuryelik alanında sertifikalı, eğitimli, bilgi birikimi yüksek, kendini sürekli geliştiren, özverili saha ekiplerimizdedir. Bu ekiplerimiz çağrı merkezimizdeki personellerimizle her an koordineli biçimde çalışmakta, kurye taleplerinizin en kaliteli şekilde karşılanması için güçlü bir iş birliği yapmayı başarmaktadırlar.

Hizmetlerimiz belli bir sistem dahilinde işlese de burada en önemli detay müşterilerimizin ihtiyaçlarıdır. Sizlerin ihtiyaçlarınızı karşılamak adına gereken esnekliği gösterebiliyor, her operasyonun sürecini ayrı planlayarak memnuniyetinizi sağlıyoruz.

Uygulamalarımızda süreç, çağrı merkezimize ulaşmanızla başlar. Randevu talebiniz doğrultusunda randevu günü ve saatinde kuryelerimiz paketi teslim alacakları adreste olurlar. Ardından belge karşılığı paketiniz teslim alıp hangi havalimanından gönderi yapılacaksa o havalimanına doğru hareket ederler. Kargo uçağının saatine paketlerinizi yetiştirip teslim ederler.

Kargo uçağının iniş saatinde teslimatın yapılacağı şehirdeki kuryemiz hazır olur. Paketi uçaktan teslim alıp alıcı adresine doğru harekete geçer. Alıcıya en kısa sürede belge karşılığında paketin teslimatını yapar. Sizler her aşamada paketinizin takibini dilerseniz yapabilirsiniz.

Hizmetlerimizin detayları tamamen ihtiyaca göre şekillendirilebilir. Dilerseniz kapıdan kapıya havalimanı kurye hizmeti alabileceğiniz gibi dilerseniz kapıdan havalimanına, havalimanından havalimanına, havalimanından kapıya gibi farklı hizmet detaylarını tercih edebilirsiniz.

Havalimanı kurye birçok avantaja sahiptir. Bunların başında hızlı olmamız gelir. Firmamız profesyonel kadrosu ve araçlarıyla taşıma işlemlerini en seri şekilde yapar. Bu sayede İstanbul’un en uzak noktasından havalimanına ulaşmak dahi dakikalar içinde gerçekleşir. Oysa İstanbul başta olmak üzere metropol şehirlerde yakın mesafeler arasında dahi araçla bir yerden başka bir yere ulaşmak saatler alabilir.

Motor kuryelerimiz yoğun trafikte herhangi bir beklemeye takılmadan seri şekilde gidebilirler. Dakikalar içinde kargo uçağının seferine paketinizi teslim ederler. Teslimat bölesindeki kuryelerimiz de uçağın geliş saatini takip ederek hazır olurlar. Bu sayede bütün operasyon süreci ekiplerimizce kontrol edilmiş, en hızlı şekilde taşıma sağlanmış olur.

Hizmetlerimiz sizlere zaman kazandırır. Bizler sizin adınıza paketlerinizi taşırken siz asıl işinize odaklanabilir, zamanınızı ve emeğinizi asıl işinizde değerlendirebilir, istirahat edebilir, dinlenebilir ya da eğlenebilirsiniz.

Havalimanı kurye ile taşınabileceklerin sayısı oldukça fazladır. Yasal engel bulunmayan her türlü paket, evrak, yedek parça, numune, ilaç, hukuki dosya, ruhsat, ehliyet, kimlik, anahtar, elektronik eşya, telefon ve daha fazlasını taşıyabiliriz.

Her zaman kaliteli, güvenli ve hızlı teslimat yapmayı başardığımız alanda aynı zamanda uygun fiyatlarımızla öne çıkıyoruz. Havalimanı kurye fiyatlarımız mesafeye, paket özelliklerine ve hizmet detaylarına göre şekillenmekte, en uygun fiyatlar SYS Kurye ayrıcalığıyla sizleri beklemektedir. Dilediğiniz zaman iletişim kanallarımızı kullanabilir, net fiyat alabilirsiniz.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara