İçeriğe geç

Alkent 2000 Kurye

Alkent 2000 Kurye
Alkent 2000 Kurye

Alkent 2000 kurye isimli işletme olarak çok uzun yıllardan bu yana sorunsuz kurye hizmetleri sunmakta ve bu sorunsuz kurye hizmetleri sayesinde her zaman tercih edilen işletmeler arasında kendimize yer bulmaktayız. Bir kurye hizmetinin sorunsuz şekilde sunuluyor olması en önemli özellikler arasında yer almaktadır. Müşterilerimizin beklentileri arasında yer alan sorunsuz kurye hizmeti en önemli noktada yer almakta ve olmaz ise olmaz şartlar arasında bulunmaktadır.

Alkent 2000 kurye işletmesi olarak sorunsuz hizmet sunabilmek adına pek çok özelliği bünyemizde bulundurmaya çalışmaktayız. Kullandığımız tüm motorların güvenli bir yapıya sahip olması, kurye elemanlarımızın mesleklerinde profesyonel kişilerden oluşması ve trafik yoğunluğunun ve yol durumlarının göz önünde bulundurularak güzergâh belirlenmesi sorunsuz hizmet sunabilmek adına en önemli konular arasında yer almaktadır.

İşletme olarak sunduğumuz hizmetin her aşamasında olduğu gibi sorunsuz hizmet sunma aşamasında da teknolojiden çok büyük orada fayda sağlamaktayız. Verdiğiniz siparişler içerisinde hassas yapıya sahip olan, kırılacak olan ürün olduğu zaman teknolojik cihazlarımız bizleri uyarmakta ve titiz bir hizmet sunmamız gerektiğini söylemektedir. Bu uyarıyı alan kurye elemanlarımız hassasiyet oranı yüksek olacak şekilde hizmet sunmakta ve siparişlerinizin sorunsuz şekilde sizlere ulaşmasını sağlamaktadırlar.

Alkent 2000 kurye işletmesi olarak sunduğumuz kurye hizmeti esnasında en çok motorlarımızı kullanmaktayız. Motorlarımızın hayati bir önem taşıdığı bu ortamda bakımlarını eksiksiz ve tam olarak yerine getirmekteyiz. Motor kullanım konusunda büyük bir tutkuya sahip olan kurye elemanlarımız motorların tüm bakımlarını kendileri yaptırmakta ve takiplerini sağlamaktadırlar.

Alkent 2000 kurye işletmesi olarak kullandığımız motorlarımıza çok önem vermekteyiz. Motorlarımızın bakımlı olması sunulan hizmetin sorunsuz, hasarsız, hızlı ve güvenli olarak sunulmasını sağlayan etkenler arasında her zaman birinci sırada yer almaktadır. Bu sebepten dolayı motorlarımızın fren, yağ, motor, lastik gibi tüm bakımlarını zamanında, eksiksiz,  kaliteli olacak şekilde yaptırmaktayız. Kaliteli motorlarımız sayesinde her zaman müşterilerimizin memnuniyetlerini kazanacak şekilde hizmetler sunmaktayız.

Alkent 2000 Kurye Hizmeti

Alkent 2000 kurye işletmesi olarak bünyemizde uzun yıllardan bu yana her zaman tecrübeli kurye elemanları çalıştırmaktayız. Bünyemizde çalışan kurye elemanlarımızın tecrübeli yapıya sahip olmalarından dolayı sunulan hizmetin de kalitesi doğru orantılı olarak artış göstermektedir. Motorların bakımlarının yapılıyor olması, ürünlerin hasarsız ve sorunsuz şekilde teslim ediliyor olması, sunulan hizmetin hızlı bir şekilde sunuluyor olması her zaman tecrübeli elemanlarımız sayesinde ortaya çıkan özelliklerdir.

Ayrıca bünyemizde bulunan tüm elemanlarımıza düzenli olarak eğitimler vermekte ve sunulan hizmetin tecrübe oranını çok daha fazla artırma çabası içerisinde bulunmaktayız. Kurye elemanlarımıza verdiğimiz eğitimlerin tamamı uzman eğitimciler tarafından verilmekte ve bu sayede başarı oranı her geçen gün artmaktadır.

Alkent 2000 kurye işletmesi olarak sunduğumuz kurye hizmetinin her aşamasında teknolojiden çok büyük oranda fayda sağlamaktayız. Kullandığımız teknolojik cihazlar, sistemler ve navigasyon uygulamaları sayesinde sunulan hizmetin güvenli ve hızlı şekilde sunulması sağlanmaktadır. Ayrıca internet sitemiz ve mobil uygulamalarımız üzerinden siparişleriniz nerede olduğunu takip edebilirsiniz. Bünyemizde bulunan bu özellik müşterilerimizin hoşuna giden özellikler arasında yer almaktadır.

Bünyemizde kullandığımız tüm teknolojik ürünler devamlı olarak güncellenmekte ve yeni özelliklerin eklenmesi sağlanmaktadır. Yeni çıkan sosyal medya hesaplarının bu teknolojik ürünlere entegre edilmesi de sunulan hizmetin kalitesini artıran etkenler arasında her zaman kendisine yer bulmaktadır.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara