İçeriğe geç

Artvin Uçak Kargo

Artvin Uçak Kargo
Artvin Uçak Kargo

Artvin Uçak Kargo işletmesi olarak sizlere her zaman kaliteli, hızlı, deneyimli ve tecrübeli bir hizmet verebilmek elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sizlere verdiğimiz hizmet sonucunda siz müşterilerimizin memnuniyeti çok önemlidir. Sizlerden güzel geri dönüşler alıyor isek verdiğimiz hizmet gerçek anlamda sizleri mutlu etmiş demektir. Sizleri mutlu edebilmek için işletme olarak her alanda ayrı ayrı çalışmalar yapmakta ve sürekli olarak kendimizi geliştirmek için yollar aramaktayız.

Sizlere sunduğumuz fiyatlar olsun, çalışanlarımızın kalite ve deneyimi olsun, işletme olarak kargolarınıza gözümüz bakarak sizin gözünüzde güveni sağlamak olsun, tüm aşamalarda teknolojiden son derece faydalanmak olsun bizler için çok önemli aşamalardır. Bu aşamaların hepsinde başarıyı yakaladığınız zaman zaten sunduğunuz hizmetin kalitesi tartışılmaz bir seviyeye gelmiş oluyor ve müşteri memnuniyeti en üst seviyede olumlu oluyor. Artvin Uçak Kargo olarak sizlere sunduğumuz hizmetin her aşamasında ayrı ayrı çalışmalar yapmakta ve yine her aşamasında profesyonelleşmiş elemanlarımızın çalışmasını sağlamaktayız.

Bizlere teslim ettiğiniz kargolarınız tarafımızca teslim alınarak öncelikle sigorta altına alınmaktadır. Bizlere teslim ettiğiniz saniyeden itibaren kargonuzun başına gelebilecek en ufak bir zarar işletme olarak tarafımızca karşılanmakta ve maddi olarak tüm zararınız giderilmektedir. Bu sayede siz müşterilerimizin güvenini kazanıyoruz. Bizlere teslim ettiğiniz paketlerin sigorta işlerini bitirdikten sonra öncelikle sistemimize kaydetme işlemlerini yaparak numara veriyoruz.

Daha sonra paketleme elemanlarımız ve makinelerimiz ile boyut ve ağırlıklarına göre ve gideceği adrese göre gerekli paketleme ve ambalajlama işlemlerini yapmak suretiyle son derece korunaklı hale getiriyoruz. Artvin Uçak Kargo olarak bu paketleme ve ambalajlama işlemleri bittikten sonra güvenilir personellerimiz aracılığıyla uçaklara transferini sağlamaktayız. En başta sistemimize kayıt ederken verdiğimiz numaralama sistemi ile uçaktayken de sürekli takip edebilmekte ve tam olarak nerede olduğunu bilmemiz sayesinde herhangi bir kaybolma sıkıntısının önüne geçmiş oluyoruz.

Artvin Uçak Kargo olarak kargo sektöründe hizmet veriyor ve çok hızlı olarak hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin paketlerini, kargolarını tam zamanında adreslerine teslimatını sağlamak gerekmektedir. Bu sebepten dolayı bize emanet ettiğiniz kargolarınızı uçaklara zamanında yetiştirebilmek için bünyemize ait motor ve otomobillerimiz bulunmaktadır. Bu araçlar yardımı ile uçaklara zamanında yetiştirilmesini sağlamakta ve en ufak bir zaman kaybına sebebiyet vermemekteyiz.

Siz müşterilerimizin istekleri doğrultusunda her türlü çalışmayı sağlamaktayız. Bünyemizde çalışan elemanlarımızın atik ve hızlı karakterlere sahip olması sunduğumuz hizmetin hızını artıran etkenler arasında yer almaktadır. Çoğu kargo karşı tarafa acil lazım olan malzemeler olabiliyor, bir hastaya gitmesi gereken tıbbi ilaç olabiliyor vs. Bu sebepten dolayı paket ayırdımı yapmadan tüm kargoları çok çabuk ve acil diye düşünmek suretiyle hizmetimizi yerine getirmekteyiz. Artvin Uçak Kargo olarak sunduğumuz kargo hizmetini hızlı bir şekilde yerine getirebilmek en büyük amacımız ve gayemiz olmuştur.

Sunulan kargo hizmeti sırasında teknoloji kullanımı çok önemlidir. Çünkü kullanılan teknoloji ile kargonun daha hızlı, daha güvenli bir şekilde gönderimi sağlanmaktadır. Ayrıca teknoloji kullanımı ile siz müşterilerimize her zaman daha uygun fiyatlar çıkarmak suretiyle sizlerin maddi olarak bizler den memnun olmanızı sağlamaktayız.

Çünkü teknoloji ile insan gücüne çok fazla ihtiyaç duymadan sunduğumuz hizmeti yerine getirebilmekteyiz. Teknolojiden faydalanarak kargoların ayrıştırılması işlemleri, numaralandırma işlemlerinin yapılması ve kargoların takip aşamalarının yapılması sonucu kaliteli bir hizmet ortaya çıkmaktadır. Artvin Uçak Kargo işletmesi teknolojiden en iyi şekilde faydalanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunan şirketlerin başında gelmektedir.

İstanbul Artvin Uçak Kargo

Hızlı bir dönemde yaşamanın getirdiği en büyük etken her şeyin aynı oranda hızlı olması isteğidir. Kargo da döneme uyum sağlayan en hızlı ulaşım aracı ise uçak kargolardır. Müşteriler uçak kargolar ile istedikleri zaman kargoları hızlı bir şekilde alıcısına teslim etmektedir. Bu alanda kalite standartlarına en uygun firmalardan biri İstanbul Artvin uçak kargo hizmeti sunan firmamızdır.

Kargo taşımacılığında en hızlı taşıma seçeneği uçak kargo hizmetidir. Fakat ebattı ve hacmi büyük olan yükler için daha çok karayolu taşıma yönteminden yararlanılmaktadır. Turkish Cargo taşımacılığı daha çok hızlı ve hafif kargolar için tercih edilmektedir. Belli ebat ve miktardaki ürünler uçak kargo yöntem ile daha hızlı taşınmaktadır.

Artvin uçak kargo firması olarak müşterilerimizin hızlı kargo talebine en kaliteli ve hızlı hizmeti sunmaktayız. Koordineli çalışma sistemimiz ile müşterilerimizin aciliyet durumlarına göre hızlı kargo teslimatı yapmaktayız.

Hava kargo firmalarının verdiği en avantajlı hizmet kargoların adrese hızlı ve sorunsuz teslim edilmesidir. Fakat asıl olan bu alanda bile pek çok kargo firması ile müşterilerimiz sıkıntı yaşamaktadır. Artvin uçak kargo firması olarak farkımızı bu noktada belli ederek uçak kargo firmaları arasında en kaliteli kargolama hizmeti vermekteyiz. Bu alanda;

  • Teslim aldığımız kargoları işleme alıp yoğunluk ve mesafeye göre standart olarak 2-3 gün arasında teslim etmekteyiz. Fakat müşterilerimizin acil ulaştırması gereken kargolarında hızlı ve acil kargo hizmeti ile aynı gün içerisinde kargo teslimatı yapmaktayız.
  • Kargosunu yapamadığımız ürünler sayılıdır. Bunun yanı sıra geniş yelpazede ürün taşımacılığı yapıyoruz. Çabuk bozulabilen soğuk depo ürünleri, evrak, dosya türünde pek çok eşya için taşıma hizmeti vermekteyiz.
  • Müşterilerimize VİP kargo hizmeti sunmaktayız. VİP kargolarda paha biçilemeyen değerli eşya taşımacılığı yapmaktayız. Bu ürünleri özel ekipman ve çalışanlarımız ile taşımaktayız.
  • Uçak kargo firmamızın hizmetlerinden yararlanmak için müşteri hizmetleri iletişim numarasını arayarak 7 gün 24 saat detaylı bilgi ve kargo hizmeti alma seçeneğiniz bulunmaktadır.
  • Koordineli çalışma ağımız ile kargolarınız istenen tarih ve saatte teslim edilmektedir.
  • Taşınma işlemleri esnasında kargolarınız herhangi bir deformasyona uğramadan profesyonel ekiplerimiz ile taşınmaktadır.

Artvin uçak kargo firması olarak senelerin vermiş olduğu deneyim, donanım, birikim ve bilgiler ile çalışmaktayız. Bünyemizde yer alan çalışanlarımız alanlarında çok deneyimli ve profesyonel olan çalışanlardır. Kargolar alındığı andan itibaren teslim edilene kadar kargonun türüne göre muhafaza edilir ve büyük bir özenle adresine teslimat sağlanır.

Ekiplerimizin iletişim ağını iyi kullanmaları sayesinde kargolar istenen tarihte istediği adreslerde olur. Kargoların teslim alınmasından itibaren adrese teslimatı sağlanana kadar müşterilerimiz kargolarının her hareketinden haber alma şansına sahiptir. Müşterilerimizin acil kargo ihtiyaçlarına her zaman güvenli ve kaliteli cevap vermekteyiz.

Artvin uçak kargo firması olarak ilk önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Çalışma sistemimizde her zaman müşterilerimizin beklenti ve istekleri ilk sırada bulunmaktadır. Bu alanda müşterilerimize etkin ve kaliteli uçak kargo hizmeti vermekteyiz. Sunduğumuz kaliteli Artvin uçak kargo hizmeti sayesinde müşterilerimiz ile çok uzun vadede çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Güvene dayalı kaliteli hizmetimiz ile sık tercih edilen en yetkin uçak kargo firmalarından biriyiz.

Artvin uçak kargo hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi almak ya da hizmetlerimizden faydalanmak için istediğiniz zaman iletişim kanallarımızdan irtibata geçebilirsiniz. Size anında yanıt vererek istediğiniz cevapları sunuyoruz. Bütçenize uygun çok avantajlı teklifler sunarak da sizleri ekstra mutlu ediyoruz.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara