İçeriğe geç

Kapalıçarşı Kurye

Kapalıçarşı Kurye
Kapalıçarşı Kurye

Sys Kurye firmamız, profesyonel Kapalıçarşı kurye hizmetleri ile müşterilerini her zaman memnun etmeye devam ediyor. Her geçen gün kendimizi daha fazla geliştirerek beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman çok önemsiyoruz. Hizmetlerimizden %100 memnun kalarak ayrılmanız için çok çalışıyoruz.

Kapalıçarşı kurye gönderilerinizi adresinize kadar gelip elden teslim alarak istediğiniz adrese en kısa süre içerisinde ulaştırıyoruz. Hizmetlerimiz sırasında bir problem çıkmaması için gerekli olan tüm tedbirleri eksiksiz bir şekilde alıyoruz. Hem hizmet esnasında hem de hizmetten yararlandıktan sonra destek hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimiz ile her zaman iletişim halinde kalarak endişelerini ortadan kaldırıyoruz.

Kapalıçarşı kurye hizmetlerimiz ile pek çok türden gönderinizi kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde alıcısına ulaştırabilirsiniz. Bu gönderi türlerinden bazıları şunlardır:

  • Giyim ve ayakkabı ürünleri
  • Aksesuar ve ayakkabı çeşitleri
  • Süpermarket ve gıda ürünleri
  • Yiyecek ve içecek çeşitleri
  • Kişisel bakım ve makyaj ürünleri
  • Sağlık ürünleri
  • Belge, dosya, evrak, fatura vb.
  • Hediyelik eşya çeşitleri
  • Teknolojik ürünler
  • Ev ve yaşam ürünleri
  • Evcil hayvan ürünleri
  • Spor, hobi ve müzik ürünleri
  • Yedek parça
  • Kırtasiye ürünleri

Gibi daha birçok türden gönderinizi SYS güvencesi ile alıcısına ulaştırabilirsiniz. Kurye hizmetlerimizi hem kurumsal hem de bireysel müşterilerimize profesyonel bir şekilde sunuyoruz. Kurumsal firmalar ile düzenli anlaşmalar yaparak müşterilerini memnun etmelerini sağlıyoruz.

Kurye hizmetleri gönderilerinizin profesyonel bir şekilde taşınmasını sağlayan hizmettir. Hizmetin kalitesi tercih etmiş olduğunuz kurye firmasına göre değişkenlik göstermektedir. İşini iyi yapmayan bir kuryeyi tercih etmeniz durumunda gönderiniz zarar görebilir, kaybolabilir ya da doğru alıcıya teslim edilmeyebilir. Bu gibi sorunların yaşanmaması için firmamızı tercih edin ve işinizi riske atmayın.

İhtiyaç ve taleplere yönelik çözüm seçenekleri sunan firmamız her zaman kaliteli bir şekilde Kapalıçarşı kurye hizmeti vermektedir. Hizmetimiz bünyesinde her zaman işini iyi bilen gerekli donanıma sahip kişileri bulundurarak kalitemizden söz ettiriyoruz. Kuryelerimize sürekli eğitimler vererek ve sınavlar yaparak daha iyi yerlere gelmelerini sağlıyoruz.

Her zaman yanınızda olabilmek ve ihtiyaçlarınızı gidermek için 7 gün 24 saat boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstediğiniz günde ve istediğiniz saatte hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Gönderilerinizin alıcısına teslim edilmesi için dağıtım gününü ya da mesai saatini beklemenize gerek yok. Çalışmalarımızı her zaman sürdürerek zamandan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Kapalıçarşı kurye fiyatları gönderinizin uzunluğuna, ağırlığına ve diğer özelliklerine, göndericinin adresi ile alıcının adresi arasındaki toplam uzaklığa, tercih ettiğini kurye hizmetine ve tercih etmiş olduğunuz motor modeline göre değişkenlik göstermektedir.

Express kurye ve Vip kurye hizmetlerimiz daha donanımlı araçlarla gerçekleştirildiği için bu fiyatı etkilemektedir. Bu hizmetlerimiz sayesinde gönderinizin teslim edileceği konum yakın mesafede ise 15 dakika ile 30 dakika arasında, gönderinizin teslim edileceği konum uzak mesafede ise 45 dakika ile 60 dakika arasında teslim edilmektedir. Bu sayede daha acil teslim edilmesini istediğiniz önemli gönderilerinizi en kısa süre içerisinde alıcısına ulaştırabilirsiniz.

Fiyatlarımızı her zaman uygun oranlarda tutarak sizleri memnun ediyoruz. Sene içinde belli dönemlerde kampanyalar yaparak da müşterilerimize avantajlı teklifler sunuyoruz. Hizmetlerimiz ile ilgili bilgi almak ve uygun fiyatlı tekliflerimizden en iyi şekilde yararlanmak için telefon numaralarımızdan her zaman bizi arayabilir ya da WhatsApp hattımıza mesaj atabilirsiniz. Sizlere hızlıca dönüş yaparak yararlanmak istediğiniz kurye hizmeti ile ilgili yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Kapalıçarşı Kurye Hizmeti

Dünyanın en kalabalık şehri İstanbul’da yerli ve yabancı turistler tarafından en çok ziyaret edilen bir bölgede kurye hizmetlerimizi vermekteyiz. Günlük aktivite ve etkileşimlerin yoğun şekilde yaşandığı bölgemizde bir yerden başka bir noktaya ulaşmak, şahsi işlerimizi ve iş faaliyetlerimizi gerçekleştirmek giderek zorlaşmaktadır. Tüm işlemlerinizi daha hızlı ve daha pratik bir hale getirmek için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Kapalıçarşı kurye olarak faaliyetlerimize başlamış durumdayız.

Müşterilerimizin memnuniyetini esas alarak en hızlı ve kaliteli kurye hizmetlerini sizlere ulaştırmak amacındayız. Can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaksızın gerçekleştirdiğimiz hızlı kurye hizmetimiz sayesinde İstanbul’un her iki yakasına da teslimat yapmaktayız. Paketlerin ulaştırılacağı bölgelerin tamamında tecrübeye sahip personellerimiz sayesinde çok daha hızlı hizmetler almaktasınız. Gönderilerinizin en az hata oranıyla teslim edilmesi size keyifli bir kurye deneyimi sunmaktadır.

7/24 olarak hizmetlerine devam etmekte olan Kapalıçarşı kurye müşteri destek hattı ile ürün bilgilerinizi alıyor ve gerekli yönlendirmeler için ekipleri bilgilendiriliyor. Belirttiğiniz noktalardan alınan paketleriniz istediğiniz lokasyonlara çok kısa süreler içerisinde teslim ediliyor. Kurye personellerinin sahip olduğu tecrübe ve donanım sayesinde herhangi bir hataya yer vermeksizin teslimat işlemleriniz tamamlanmaktadır. Kuryelerimiz en hızlı şekilde gönderim işlemlerini gerçekleştirirken kendi güvenliklerini ve trafikte bulunan diğer araç sahiplerinin güvenliğini tehlikeye atacak davranışlardan kaçınmaktadır.

Bu sebeple taşınması yasal kurallarca yasaklanmış hiçbir ürün taşınmamaktadır. Kapalıçarşı kurye personelleri teslimat aşamalarında teknik aksamalara sahip oldukları için sürekli olarak iletişim kurma şansına sahibiz. Gönderilerinizin durumunu anlık olarak öğrenme fırsatı veren bu uygulama sayesinde içiniz rahat bir şekilde işlemlerinizin tamamlanmasını bekleyebiliyor diğer iş faaliyetlerinize daha çok vakit ayırabiliyorsunuz.

En hızlı hizmetleri sizlere sunarken çeşitli teslimat şekillerimiz ile hizmet potansiyelimizi arttırmaktayız. Kapalıçarşı kurye sayesinde günün her saati ve gece boyunca ürün gönderme şansına sahip olduğunuz için acil gönderilerinizde sabahı beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Acil kurye, gündüz kurye, gece kurye, gümrük kurye, özel kurye, nöbetçi kurye hizmetlerimiz bulunmaktadır. Aynı zamanda şehir dışına gönderim yapmak isterseniz uçak kargo ile teslimatlarınız gerçekleştirilmektedir.

Şehir içinde kurye uygulamalarımızdan faydalanmak istediğinizde ürünleriniz ölçü ve ağırlık bilgileri tespit edildikten sonra motor veya araçlı kurye hizmetinden hangisi ile faydalanacağınıza karar verilmektedir. Belirli standartların üzerinde ağırlık ölçülerine sahip ürünlerin ve hassas bazı malzemelerin araçlar ile taşınması, ürünlerinizin çeşitli hasarlar almaması için büyük bir önem arz etmektedir. Sys kurye çatısı altında Kapalıçarşı kurye olarak bulunmamız sebebiyle kurye hizmetlerinin kurumsal haliyle tanışmış olacaksınız. Büyük bir hizmet ağına sahip firmalarımız sayesinde birçok bölge ve şehirde rahat edeceksiniz.

  • Gece kurye hizmeti
  • Şehir içi ve şehirler arası gönderim
  • Vip teslimat
  • Nöbetçi kurye hizmeti
  • 7/24 müşteri destek hattı
  • Araç ile teslimat seçenekleri
  • Deneyimli Personel
  • Kurumsallık ile gelen müşteri odaklılık
  • Pratik çözümler ve hızlı işlemler
  • Aynı gün teslimat

İle birçok avantaja sahip oluyorsunuz. Gelişen teknoloji ve e-ticaret faaliyetleri sebebiyle kurye hizmetlerine ve kargo işlemlerine ihtiyaç günden güne artmaktadır. Ancak kargo hizmetleri yoğunluklar ve çeşitli sebeplerden dolayı sizleri uzun süreler bekletiyor. Bu sebeple acil durumlarda ve önemli işlerde uzun zaman kayıpları yaşamanız sizleri zor durumda bırakmaktadır. Kapalıçarşı kurye ile artık beklentilerinizi karşılayacak kurye faaliyetlerinden faydalanabileceksiniz. Bizleri dilediğiniz zaman arayabilir gönderilerinizi istediğiniz alandan aldırabilirsiniz. Çeşitli avantajlar ve kampanyalardan haberdar olmak için bizler ile çalışmaya davet ediyoruz.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara