İçeriğe geç

Fındıkzade Kurye

Fındıkzade Kurye
Fındıkzade Kurye

İstanbul’un “sur içi” olarak da adlandırılan bölgesinde, Fatih ilçesine bağlı semtlerden biri olan Fındıkzade, bu bölgeye giriş yapılan iki ana caddeyi barındırdığından dolayı trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden biridir. Fatih Belediyesinin komşu ilçelerle bağlantı yolları üzerinde bulunan semt, aynı zamanda İstanbul’un en önemli hastanelerine ve tıp fakültelerine de ev sahipliği yapmaktadır. Sağlık sektöründe hizmet veren her boyutta birçok şirketin de temsilcilik, şube ve merkezlerinin yer aldığı Fındıkzade kurye kullanımının en yoğun olduğu semtlerden biridir.

Topkapı ve Aksaray arasında yer alan semt, ticaretin çok yoğun olduğu bölgelerle şehrin kalanı arasında köprü olduğu için Avrupa Yakası Kurye taşımacılığının yoğun olarak tercih edildiği alanlardan biridir. Semtten geçen anayolların yoğunluğu ve tıkanıklığı altında yerine hızla ulaştırılması gereken paketlerin taşınması için en uygun araçlar motosikletlerdir.

Ufak boyutları ve yüksek hareket kabiliyetleri ile en dar ve sıkışık yerlerden trafikte bulunan diğer araç ve kişilerin can ve mal güvenliklerini tehlikeye atmadan geçebilen motosikletler, istenilen bölgeye en hızlı biçimde ulaşmak için en çok tercih edilen araçlardır. Bundan dolayı kurye servislerinin en fazla müşteriye sahip olduğu semtlerden biridir.

Bölgedeki sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmaların fazla olması ve bu sektörde bazı ilaç, alet ve araçların dakikalık olarak hastaya ve hastaneye ulaştırılması gerekliliği Fındıkzade kurye servislerinin bir lüksten ziyade, hayat kurtarmak yolunda bir zorunluluğa da dönüşmesine yol açmıştır. Tıbbi malzemeler dışında, şirketler arasında gönderilen evraklar, devletle şirketler arasındaki yazışmalar, ithalat ihracat yapan şirketlerin gümrük belgeleri, bankalara gönderilen çek, senet gibi değerli evraklar ile hukuki niteliği olan, gecikmesi durumunda ceza alınabilecek belgelerin gönderimlerinde de işletmeler kurye alanında hizmet veren şirketler ile çalışmayı tercih etmektedirler.

Birçok şirket, kendi motor kuryelerini çalıştırmayı maliyetler sebebiyle uygun bulmamaktadırlar. Motosikletin alım ücretinin yanında yıllık vergileri, muayenesi, periyodik bakımı ve arıza ve kaza durumunda oluşan ikincil giderler hem işletme için maddi olarak yük olmakta, hem de muhasebe departmanında ekstra iş yükü yaratmaktadır. Kuryenin kendisi de maaşının yanında yapılması gereken sigorta ve özel iş kıyafetleriyle maddi yük olurken, kaza gibi istenmeyen durumlarda şirketin başka yaptırımlar altında kalmasına ve şirket imajının da zedelenmesine isteyerek olmasa da sebep olabilmektedir.

Kuryenin fiziki olarak takibi için kullanılan uydu takip sistemleri de farklı bir gider unsurudur. Tüm bu sebeplerden dolayı birçok işletme kendi kurye takımını kurmak yerine Fındıkzade kurye alanında hali hazırda hizmet veren işletmelere yönelmektedirler. Biz SYS Kurye olarak Fındıkzade ve çevresini iyi tanıyan kuryelerimizle müşterilerimizi güvenlik odaklı hizmet sunmaktayız.

Kuryelerimizin, müşterilerimizin paketlerinin ve trafikte bulunan diğer kişilerin hayatlarını tehlikeye atmadan en hızlı teslimatları yapabilmek için motosikletlerimiz periyodik olarak bakımlardan geçmekte, kuryelerimiz ise yorgun, dikkatsiz, hasta olduklarında kesinlikle trafiğe çıkartılmamaktadır. Hizmet standartlarımızı sürekli arttırabilmek adına belirlediğimiz kuralları aşağıda okuyabilirsiniz. Lütfen bu kuralları okumadan kurye çağırmayınız.

Kuryenin veya çevresindekilerin hayatlarını tehlikeye atabilecek, yaşam kalitelerini düşürecek rahatsızlıklara sebep olabilecek veya yaşam süreleri kısaltabilecek her türlü radyoaktif, kimyasal, biyolojik maddenin taşınması, özel korumalı kaplar içinde dahi olsa yapılmamaktadır.
Bulundurulması ve taşınması özel izin ve ruhsata bağlı olan madde, silah, elektronik cihaz, bilgi-belge ve bunların bulunduğu CD benzeri medyaların taşınması yapılmamaktadır.

Kuryelere bildirilenden farklı bir içerik teslim edilmesi ve yasal makamlar tarafından bunun tespit edilmesi halinde sorumluluk paketi teslim eden ve beyanı yapan tarafa aittir.
Bunlar dışındaki her türlü soruyu, paketlerin sigortalanması, büyük hacimli paketlerin taşınması ve köprü tünel ücretleri gibi, Call Center’ımızı arayarak müşteri temsilcilerimizle görüşebilir, bilgi alabilirsiniz.

Fındıkzade Kurye Hizmeti

Mektup, evrak ya da paketlerimizin bir yerden başka bir yere dışına işlemine kurye hizmetleri denilmektedir. Bu kurye hizmetleri herkesin yapabileceği, alelade bir iş gibi görünse de aslında iş tam tersi durumdadır. Alınan paket veya evrakın gideceği yere güvenli ve olabilecek en hızlı şekilde ulaşması gerekmektedir. Bizler Fındıkzade kurye denildiği zaman işimizi son derece özenli ve severek yapmaktayız. Sizleri bir seferlik iş yapacağımız kişilerden ziyade bize güvenmiş kişiler olarak görüyoruz. Biz de bu güveninizi hem karşılıklı tutabilmek hem de güveninize layık olabilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Bize sunduğunuz bu güveni gerek araçla gerekse motorla yapılan işlemler diye ayırt etmiyor, tamamen sizlerin istekleri doğrultusunda çalışıyoruz. Bizler aslen sizin güveninizi taşıdığımızı bilerek hareket ediyoruz. Bizi Fındıkzade kurye sektöründe ön plana çıkardığını düşündüğümüz prensibimiz de tam olarak budur.

Bizim teslimat şekillerimiz, tamamen sizlerin istekleri doğrultusunda ortaya çıkmış çeşitli hizmetlerden meydana gelmektedir. Bunların başında motorlu kuryelerimiz yer almaktadır. Bunların yanında motorla taşınması mümkün olmayan paketlerin yerine ulaşabilmesi için araçlı kuryelerimiz de mevcuttur.

Fındıkzade kurye ekibimiz alanında deneyimli, yıllarca bu sektörde yer almış ve en önemlisi güvenli sürüş tekniklerine hâkim kişilerden oluşmaktadır. Bu güvenli sürüş teknikleri hem çalışma arkadaşlarımızın hem de çevre sağlığı açısından son derece önem arz etmektedir. Güvenli sürüşle birlikte gelen kazasız yolculuklar ise sizlerin paket veya evraklarının yerine zamanında ve hasarsız ulaşmasını sağlamaktadır. Fındıkzade kurye ekibimizin bizleri asla yarı yolda bırakmayacağına eminiz. Sizler de bundan emin olabilirsiniz. Paketinizi veya evrakınızı bize verdiğinizde gözünüz arkada kalmayacak şekilde yerine ulaşacağına emin olabilirsiniz.

Hizmetlerimiz temel olarak en hızlı ve en güvenli kelimelerinin ortaklaşa geçtiği şekilde devam etmektedir. Kentlerde olabilecek karmaşalar göz önüne alındığında, paket ya da evrakınızın teslim süresi hakkında size net bir değer değil ancak ortalama süre verebilmekteyiz. Fındıkzade kurye ekibimiz sizin istekleriniz doğrultusunda birkaç farklı yol izlemektedir. Bir teslimatın gitmesi gereken süre ve durumu bize bildirdiğiniz anda sizin için en uygun seçeneği ayarlamaktayız.

Bir teslimatın normal şekillerde yerine ulaşmasını istediğinizde sizin için moto kurye seçeneğimiz ön plana çıkmaktadır. Bu teslimat türü gün içinde teslim edilmesi gereken teslimatlar için uygundur. Ortalama teslimat süresi ise 120 ile 180 dakika arasındadır. Teslimatın yetişmesinin biraz hıza ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız hızlı kurye seçeneğimizi düşünebilirsiniz. Ya da teslimatın bir an önce en acil şekilde yetişmesi mi gerekiyor? Hiç merak etmeyin bunun için de acil kurye seçeneğimiz mevcuttur. Bu da 45 ila 60 dakika arasında gerçekleşmesi mümkün teslimat seçeneğidir. Bunların yanı sıra bir yerden bir yere gitmesi gereken evrak ya da paketler sadece mesai saatleri içerisinde denk gelmeyebilir. Biz bunu da düşündük ve gece kurye hizmetimizi sizlerin önüne sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bütün bu Fındıkzade kurye hizmetlerimizin yanında daha önce de belirttiğimiz araçlı teslimat seçeneğimiz de mevcuttur. Bu seçenek motorla taşınamayacak kadar büyük ya da motorla taşınamayacak kadar hassas gönderileriniz için uygulamaya koyduğumuz hizmetimizdir.

Taşımanın ve üzerinde bulundurmanın kanunen yasak olduğu hiçbir içeriği taşımıyoruz. Bu nedenle paket içerikleri hakkında sizlerden bilgi talep ediyoruz. Bize ilettiğiniz bilgi ile paket içeriği arasında fark bulunması halinde ise sorumluluk kabul etmiyoruz.

Bizler, sizlerin güveninizi asla boşa çıkmayacak şekilde hizmet yürütüyoruz. Bu güvenin de karşılıklı olabilmesi bizim en büyük temennimizdir. Herkes bir şey taşır biz aynamıza güven takıyoruz.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara