İçeriğe geç

Toplu Dağıtım

Toplu Dağıtım
Toplu Dağıtım

Günümüzde oldukça yaygın olan toplu dağıtım hizmetini sizlere firmamızla veriyoruz. Firmaların veya kurumların davetiye, broşür gibi çoklu gönderilerinin istenilen adreslere gönderilme şeklini ifade etmektedir. Modern yöntemlerle gerçekleştirdiğimiz dağıtım hizmetlerimiz sayesinde firmanızın tanıtımını yapabilir veya çoklu ürünlerinizi istediğiniz adreslere ulaştırabilirsiniz. Hızlı araçlarımız, deneyimli ekip arkadaşlarımız ve teknolojik gelişmelerle gerçekleştirdiğimiz toplu dağıtım hizmetlerimizde profesyonelliği amaçlıyoruz. Sizleri bugüne kadar yaşadığınız maddi veya manevi mağduriyetlerden kurtaracağımızın garantisini veriyoruz. Müşteri memnuniyetli dağıtım hizmetlerimizle geniş müşteri kitlesine ulaşmaya devam ediyoruz.

Toplu dağıtım hizmeti hem zaman hem de maddiyat açısından kişilere büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Üretilen ürünlerin, hizmetlerin alıcı kişilere ulaştırılması için kurye firmaları devreye girmektedir. Aynı anda çoklu gönderileriniz istediğiniz kişilere ulaştırılacaktır. Bir telefon uzağınızda sizlere toplu dağıtım hizmeti vermek için hazır bekliyoruz. Hızlı bir şekilde çoklu ürünlerinizi sorunsuz bir şekilde alıcı adreslere teslim edeceğiz. Sizlerde faaliyetlerinize veya ticaretlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Özellikle tanıtım ve pazarlama için oldukça önemli bir hizmet alanıdır. Bu yüzden önemini kaybetmeden gelişmeye devam etmektedir. Firmamızla sizlerle bu önemli hizmet alanını buluşturmaya devam edeceğiz.

  • Zamandan tasarruf: Hızlı dağıtım hizmetlerimiz sayesinde işletmelere zaman kazandırıyoruz. Moto kurye gibi hızlı araçlarımızla ürünleriniz sizlerden kısa süre içerisinde teslim alınarak tam zamanlarında alıcı kişilere ulaştırılacaktır.
  • Uygun fiyat: Dağıtım hizmetlerimizi ekonomik fiyat politikalarımızla gerçekleştiriyoruz. Ayrı ayrı ürünlerinizi göndermek yerine tek seferde ürünlerinizi daha uygun fiyatlara gönderebilirsiniz.
  • Özel ihtiyaçlara uygun çözümlü hizmetler: Motor veya araba gibi dağıtım araçlarımızı seçerek sizlerin ihtiyaçlarınıza uygun çözümler getiriyoruz.
  • Çevre dostu dağıtım hizmetleri: Gönderilerinizi ayrı ayrı göndermek yerine tek seferde göndererek doğaya da zarar vermemiş olacaksınız.
  • Personel tasarrufu: İşletmeler veya kurumlar toplu dağıtım hizmetinden faydalanarak bu görev için personel alımına gitmeyeceklerdir.

Toplu Dağıtım Hizmeti

Toplu dağıtım hizmetlerimizi sizlerin araç tercihine göre gerçekleştiriyoruz. Özellikle motorlarımız en sık tercih edilen dağıtım araçlarımızdan birisidir. Motor veya araba fark etmeksizin her zaman hızlı hizmetlerimizle dağıtımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Teslimat süreçlerimizde herhangi bir aksama olmayacağının garantisini sizlere veriyoruz. Şehrin trafiğinin veya kalabalığının dağıtım süreçlerimizi etkilemesine izin vermiyoruz. Her zaman bir plan dahilinde dağıtım hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sizleri dağıtım süreçlerimizle alakalı bilgilendiriyoruz. Ürünlerinize zarar gelmemesi adına gerekli olan tüm önlemlerimizi fazlasıyla alıyoruz. Sizlere herhangi bir mağduriyet yaşatmamak adına her bir detay üzerinde titizlikle duruyoruz. Firmamızla toplu dağıtım hizmeti verdiğimiz ürünlerden bazıları şunlardır:

  • Hediye dağıtımı,
  • Broşür dağıtımı,
  • Fatura dağıtımı,
  • Afiş dağıtımı,
  • Davetiye dağıtımı,
  • Dergi dağıtımı,
  • Katalog dağıtımı vb. gibi.

Toplu dağıtım hizmetlerimizden faydalanmanız oldukça kolay ve hızlıdır. Ürünlerinizin dağıtımı için bizlerle 7/24 kesintisiz bir şekilde iletişime geçerek hizmet taleplerinde bulunabilirsiniz. Bizlerle iletişime geçtiğiniz anda hizmet süreçlerinizi hızlı bir şekilde başlatacağız. Sizlerden adres ve ürün bilgisi gibi gerekli bilgileri aldıktan sonra en yakın kurye arkadaşımızı adreslerinize yönlendireceğiz. Adreslerinize kısa sürede ulaşan kurye arkadaşımız ürünlerinizi teslim alarak dağıtım sürecine geçecektir. Ürünleriniz hızlı bir şekilde alıcı adreslere sorunsuz bir şekilde ulaştırılacaktır. Kaliteli toplu dağıtım hizmeti ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsanız bizlere her an her yerde ulaşabilirsiniz. Sizleri hizmet vermek için bekletmeyeceğimizin garantisini de veriyoruz. Toplu dağıtım hizmetimizle işletmeler daha geniş kitlelere ulaşacaktır. Sizlerde daha geniş müşteri kitlesine ulaşmak, verdiğiniz hizmetin veya ürünlerin tanıtımını yapmak istiyorsanız bizlerle içiniz rahat bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Motosikletli Kuryeler Derneği üyesiyiz.
Turkish Cargo
Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara