İçeriğe geç

Kordonboyu Kurye

Kordonboyu Kurye
Kordonboyu Kurye

Kordonboyu kurye işletmesi olarak uzun senelerden bu yana güvenli hizmetler ortaya koymaktayız. Güvenli şekilde sunduğumuz kurye hizmetleri sayesinde müşterilerimizin her zaman memnuniyetlerini, takdirlerini ve beğenilerini kazanmaktayız. Güvenli hizmetler sunabilmek adına pek çok özelliği bünyemizde bulundurmakta ve düzenli aralıklar ile geliştirilmesini sağlamaktayız. Bünyemizde bulunan özellikler aşağıdaki gibi listelenebilmektedir;

  • Sipariş edilen tüm ürünlerin detaylı şekilde paketlenmesi,
  • Paketleme aşamasında kaliteli yapılara sahip ambalajların kullanılması,
  • Motosikletlerin güvenli şekilde yapılandırılması,
  • Kurye elemanlarının deneyimli ve tecrübeli yapılara sahip olması,
  • Kullanılan motosikletlerin bakımlı ve yüksek modelli olması gibi pek çok ana özellik işletmemiz bünyesinde bulunmakta ve güvenli hizmetler ortaya çıkarılmaktadır.

Kordonboyu kurye işletmesi olarak kurye elemanlarımızın ileri derece motor kullanım eğitimleri almasını sağlamaktayız. Bu eğitimler sayesinde trafik kaza risklerini de en alt basamaklara indirmekte ve sizlere güvenli hizmetler sunabilmekteyiz. Eksiksiz ürün teslimatları yapıyor olmamızda güvenli hizmetlerimizin bir parçasıdır. Bu sebepten dolayı kurye elemanlarımız sipariş verdiğiniz tüm ürünleri defalarca kontrol etmekte ve hiçbir ürünün eksik olmamasını sağlamaktadır. Ayrıca elemanlarımıza ürün paketleme konusunda da detaylı eğitimler vermekteyiz. Tüm bu özellikler ışığında ortaya koyduğumuz güvenli hizmetler sayesinde işletmemize karşı olan hizmet taleplerinde her geçen gün büyük oranda artış meydana gelmektedir.

Kordonboyu kurye işletmesi olarak her zaman piyasa koşullarını göz önünde bulundurmak suretiyle en uygun fiyatlar ile hizmetler sunmaktayız. Uygun fiyatlar ile sunduğumuz hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimiz en ufak bir maddi zorluk yaşamadan gönüllerince hizmet alabilme şanslarına sahip olmaktadırlar. Uygun fiyatlarımızın yanı sıra belirli dönemlerde çeşitli indirimler ve kampanyaları da bünyemizde bulundurmaktayız. Özel gün indirimleri de müşterilerimizin çok fazla tercih ettiği indirimler arasında yer almaktadır. Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü ve yılbaşı gibi pek çok özel günlerde çeşitli sepet indirimlerini bünyemizde bulundurmakta ve müşterilerimizin sevdiklerini rahat bir şekilde sevindirebilmelerini sağlamaktayız.

Kordonboyu Kurye Hizmeti

Kordonboyu kurye işletmesi olarak faiz oranlarından, rakip firma fiyatlarından, enflasyon oranlarından ve günümüz ekonomik şartlarından fayda sağlayarak en uygun fiyatları ortaya çıkarmaktayız. Uygun fiyatlar ile hizmet sunuyor olmamızın en büyük sebebi müşterilerimizin maddi rahatlıklarını sağlamak ve bu sayede memnuniyetlerini kazanmaktır. Uygun fiyatları kolay bir şekilde belirleyebilmek adına bünyemizde her zaman muhasebe elemanları bulundurmaktayız. Muhasebe elemanlarımız azimli, özverili ve detaylı şekilde çalışmalarını yürütmekte ve en uygun fiyatları ortaya çıkarmaktadır. İşletmemiz bünyesinde bulunan bu özellik sayesinde işletmemizin parmak ile gösterilen işletmeler arasında yer almasını sağlamaktayız.

Kordonboyu motorlu kurye işletmesi olarak bünyemizde çok fazla sayıda kurye elemanı ve motosiklet bulundurmaktayız. Bu sayede günün her saatinde hizmet sunabilme şansına sahip olmaktayız. Özellikle gece saatinde sunduğumuz hizmetler müşterilerimizin memnuniyetlerinin kazanılması konusunda büyük fayda sağlamaktadır. Ayrıca bünyemizde hizmet veren tüm elemanlarımızın deneyimli ve tecrübeli olmasından dolayı her zaman profesyonel ve kaliteli şekilde hizmetler sunabilmekteyiz. Bu hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimizin en ufak bir mağduriyet dahi yaşamamaları sağlanmaktadır.

Kordonboyu kurye işletmesi olarak müşterilerimize pek çok ödeme yöntemi sunmaktayız. Ödeme yöntemlerimiz arasında en çok tercih edilen yöntem kapıda ödeme yöntemi olmaktadır. Bu yöntem sayesinde müşterilerimiz ürünlerini kontrol etmekte ve ödemelerini o şekilde yapabilme şansına sahip olmaktadır. Bu yöntem bünyesinde kullandığımız post cihazlarımız her zaman kaliteli yapılara sahip olmakta ve en ufak bir sorunun dahi yaşanmamasını sağlamaktadır.

Motosikletli Kuryeler Derneği
Sys Kurye bir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesidir.
Turkish Cargo
Uçak Kargo için Turkish Cargo‘yu tercih ediyoruz.
WhatsAppTıkla Ara